Termeni si Conditii

   PerfectPrintShot.ro va ureaza bun venit si va informeaza ca in vederea folosirii acestui magazin online trebuie sa acceptati anumite conditii si reguli care ne scutesc de ulterioarele neintelegeri.

   Avem rugamintea sa cititi cu mare atentie conditiile afisate mai jos inaintea folosiri magazinului online sau a plasarii unei comenzi.

Toate produsele afisate pe site sunt personalizate de catre Perfect Print Shot doar dupa confirmarea comenzi. Produsele nu sunt in stoc gata personalizate. Pozele si imaginile produselor sunt doar exemple a cum va arata produsul personalizat si sunt doar imagini orientative. Replica reala a tricourilor folosite la personalizare se poate vedea in pagina: Ghidul Marimilor.

   1. Utilizarea site-ului

   Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Descrierea fiecaruia dintre produsele mentionate include caracteristicile sale principale:dimensiuni, culori disponibile, imagine si pret de vanzare. Sub denumirea „Client” se întelege o persoana fizica sau juridica care si-a dat acordul cu conditiile generale prezente. Pentru a plasa o comanda, clientului nu i se va solicitata crearea uni cont, fiind necesare numai completarea campurilor evidentiate pentru facturare si livrarea a comenzii. Clientul garanteaza ca datele introduse in formularul de inregistrare/comanda sunt adevarate, complete si exacte. Acceptarea Conditiilor generale – prin marcarea campului „Sunt de acord cu Termeni si Conditii si am luat nota de procesarea datelor personale cu scopul de procesare a comenzilor.”, reprezinta o declaratie electronica in sensul legii privind documentul electronic si semnatura electronica prin care declara ca a luat cunostinta de conditiile generale inscrise, le accepta si se angajeaza sa le respecte. Publicarea caracteristicilor principale ale produselor si a pretului lor de vanzare in magazinul online in esenta sa reprezinta o invitatie publica în sensul art. 290, al. 1 din Legea Comerciala pentru plasarea unui ordin de cumparare in concordanta cu acestea. Fiecare ordin de cumparare plasat de client prin magazinul online, in baza acestor conditii generale, este realizat ca rezultat al executiei contractului de cumpararevânzare dintre parti.

   2. Drepturile de autor

   2.1 Prin trimiterea imaginilor spre a fi prelucrate de catre noi, va asumati si declarati pe propia raspundere ca detineti drepturile de autor ale imaginii, sau permisiunea scrisa a propietarului de a folosi imaginea sau imaginile respective. www.perfectprintshot.ro nu va fi responsabil sub nici o forma de eventualele litigii ce pot aparea in urma nerespectarii legii dreptului de autor.

   2.2 Tot ce inseamna text, logo, poze, elemente de grafica web, script, programe, baza de date si tot ceea ce rezulta din aceastea, sunt proprietatea Perfect Print Shot conform legii in vigoare referitoare la drepturile de autor. Atat sigla cat si sloganul postate in cadrul acestui site apartin deasemenea Perfect Print Shot. Folosirea oricaror elemente mai sus mentionate fara acordul Perfect Print Shot se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice nelamuriri in ceea ce priveste drepturile de autor va sta la dispozitie adresa de email contact@perfetcprintshot.ro

   3. Confidentialitatea

   3.1 Perfect Print Shot doreste si va ofera confidentialitatea la care aveti dreptul, dorim sa va oferim atat dumneavoastra cat si noua siguranta cumparaturilor efectuate in acest magazin online de produse personalizate si mai presus de atat siguranta datelor personale care sunt introduse in vederea efectuarii unei comenzi. Mai multe detalii despre politica de confidentialitate se pot gasi pe pagina Politica de confidentialitate.

   4. Declinarea responsabilitatii

   4.1 Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Perfect Print Shot nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

   4.2 In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat, Perfect Print Shot isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu cat si poze reale ale produselor, dar produsele livrate pot diferi din punct de vedere al nuantelor de culoare, fapt datorat diferentelor de culoare intre nuantele digitale, prezentate pe monitor si nuantele tiparite.

   4.3 Valoarea maxima a obligatiilor Perfect Print Shot, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Perfect Print Shot de la clientul respectiv. Dupa depasirea termenului de 10 zile pentru returnarea produselor, clientul nu mai poate pretinde catre Perfect Print Shot returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

   5. Detalii privind plata

   PerfectPrintShot.ro va vine in sprijin cu doua posibilitati de plata Plata prin ramburs si Plata cu cardul bancar.

   5.1 Plata prin ramburs: Contravaloarea coletului va fi achitata in momentul in care reprezentantul serviciilor de curierat rapid va livra coletul la destinatie.

   5.2 Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard etc) Odata aleasa aceasta metoda de plata veti putea plati cumparaturile cu ajutorul unui card bancar. Veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati MobilPay unde va fi nevoie sa complectati un formular cu informatiile cardului cu care veti realiza plata. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legatul de cardul folosit la plata nu este transferata sau stocata la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

   Cu ajutorul acestei metode de plata veti putea trimiteti cadoul dorit persoanelor dragi. Veti achita intreaga contravaloare a comenzii iar la adresa de livrare veti alege adresa unde doriti sa fie livrat coletul, destinatarul nemaifiind nevoit sa achite nimic, doar sa se bucure de cadourile primite.

   6. Returnarea produselor

   6.1 Art. 7. – (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Execeptii de la aceasta regula: Art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare prevazut la art. 7 alin. (1); b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant; c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator; e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin; f) contracte de servicii de pariuri sau loterii. Aplicam legislatia in vigoare legata de returnarea produselor si restituirea contravalorii sau inlocuirea acestora.

   6.2 Litera c) din art. 16 OUG 34/2014 prevede exceptia de retur a produselor personalizate dupa specificatiile consumatorului pentru ca aceste produse nu pot fi revandute.Produsele comandate de tine sunt unicate, personalizate si confectionate conform preferintelor tale.Din acest motiv, dupa ce ai finalizat comanda, nu poti renunta unilateral la produsul respectiv.

   6.3 Consumatorul poate solicita returnarea produselor personalizate in urmatoarele situatii: Daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. In acest caz, clientul poate opta pentru inlocuirea produsului conform specificatiilor sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un alt produs mai scump, se va achita diferenta pana la valoarea produsului mai scump, iar daca se inlocuieste cu un produs mai ieftin, Perfect Print Shot va returna diferenta. Costurile de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de Perfect Print Shot

   6.4 Produse ce au fost livrate gresit, alte produse decat cele solicitate pe site prin comanda ferma. Consumatorul va returna produsul pentru inlocuire, fara sa mai achite cheltuieli de transport. In acest caz poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

   6.5 Renuntarea la cumparare pentru produsele fara personalizare: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau.Clientul va putea solicita schimbarea produsului sau returnarea contravalorii acestuia in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.In cazul solicitarii unui alt produs Perfect Print Shot va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial.

   6.6 Cheltuielile de retur sunt suportate in totalitate de consumator. Rambursarea sumei se va face in cel mult 15 zile de la data returnarii produsului. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare ca si la expediere si sa fie insotite de factura fiscala.Detalii despre legislatia comertului pe Internet gasesti pe: http://www.legi-internet.ro/

   7. Obligatiile si raspunderile aferente contului dumneavoastra

   Odata ce folositi serviciile acestui magazin online inseamna ca sunteti inregistrati in baza noastra de date cu un nume de utilizator si o parola. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de tot ceea ce inseamna numele de utilizator si parola contului pe care noi va recomandam sa il administrati cu foarte multa atentie. PerfectPrintShot.ro nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste instrainarea numelui de utilizator precum si a parolei care sunt exclusiv dedicate dumneavoastra.

   7.1 De asemenea ne rezervam dreptul de a contramanda comenzi (avand obligatia sa va informam in prealabil), refuza servicii, anula conturi sau chiar a modifica contul dumneavoastra personal.

   OBS: Fiind un magazin de cadouri, produsele comercializate includ si cadouri care se adreseaza copiilor insa acestea pot fi vandute doar adultilor.

   8. Rezolvarea litigiilor

   Perfect Print Shot  incearca si doreste solutionarea eventualelor litigii pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea. Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – pe intreaga durata a fortei majore.

   8.1 PerfectPrintShot.ro nu va ofera garantia ca fiecare descriere fie ea a produsului sau a unui serviciu sa fie lipsita de erori neintentionate sau de formulari care nu sunt pe intelesul tuturor.

   9. Garantia produselor comercializate de perfectprintshot.ro Termenul de garantie pentru produsele comercializate pe www.perfectprintshot.ro este de 3 luni de la achizitionarea produsului/produselor. Achizitia produselor fiind realizata online este nevoie ca pentru a beneficia de garantia oferita, produsele sa fie expediate prin aceeasi modalitate de transport cu care au fost expediate catre Perfect Print Shot.

   9.1 Plata transportului pentru produsele defecte trimise in vederea solutionarii garantiei (atat tur cat si retur) revine in totalitate clientului.

   9.2 Pentru ca, garantia sa fie valabila este nevoie de urmatoarele:

  - Factura fiscala de achizitie

  - Produsul - Descrierea detaliata a defectelor produsului

  - Poza cu produsul defect care poate fi trimisa prin mesaj la numarul afisat prin aplicatia de mesagerie “Whatsapp” sau atasat in formularul de contact din pagina “Contact”.

   9.3 Nu se asigura garantie pentru produsele care prezinta semne evidente de uzura, utilizare necorespunzatoare sau orice semn care indica faptul ca defectul putea fi cauzat de altceva decat de o problema/defect de fabricatie.

   9.4 In cazul constatarii unui defect de fabricatie este obligatorie anuntarea acestui aspect unui reprezentant Perfect Print Shot prin intermediul sectiunii Contact. Acolo sunt disponibile atat numere de telefon cat si adresa de email necesara.

   9.5 Garantia de conformitate

   Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea/informatia aferenta facuta de vanzator/producator.

   9.6 In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

   9.7 Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

   9.8 Returnarea si riscul de pierdere In cazul in care produsul comandat de pe websitul nostru nu este acelasi cu cel dorit, descrierea acestuia nu corespunde cu produsul in sine sau pur si simplu acesta a fost trimis eronat, singura solutionare pentru aceste probleme este aceea de returnare a produsului in cauza care este obligatoriu a nu fi fost utilizat sau ambalajul original al acestuia sa fie in vreun fel deteriorat.

   9.9 Avand un contract cu o firma de curierat/transport PerfectPrintShot.ro isi asuma responsabilitatea pana la punctul de inmanare a coletului catre un reprezentant al firmei de curierat. Firma de curierat/transport isi va asuma responsabilitatea ulterioara a unei posibile pierderi sau deteriorari ale coletului in cauza.

   10. Garantiile accesarii website-ului:

PerfectPrintShot.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele garantii oferite de producatorii cu care colaboram, atat in ceea ce priveste produsele cat si informatiile furnizate de acestia.

   10.1 Deasemenea PerfectPrintShot.ro cat si severul gazda nu pot fi trase la raspundere pentru eventualele daune fie ele de orice fel, accesate prin utilizarea acestui site. In acest cadru se incadreaza si virusii trimisi neintentionat prin intermediul e-mail-urilor informative sau de comunicare sau chiar si orice alte emenete ce ar putea dauna in vreun fel.

   OBS: Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru utilizarea si accesarea acestui website.

   11. Modificari care pot surveni in politicile

   PerfectPrintShot.ro: PerfectPrintShot.ro isi rezerva dreptul de a opera modificari in ceea ce priveste continutul, produsele, descrierile, imaginile sau orice alt aspect ce intra sub incidenta acestui website atat timp cat toate modificarile survenite sunt pentru a inbunatatii calitatea magazinului.

   Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

   Va multumim pentru atentia acordata, Echipa Perfect Print Shot.