Livrare

Livrare produse

Toate produsele Perfectprintshot.ro sunt livrate prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Termenul de livrare pentru comenzile din magazinul online www.perfectprintshot.ro variaza intre 2 si 5 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor si modalitatea de plata. In momentul in care comanda a fost ridicata de curier, ai posibilitatea de a solicita nr. AWB pe baza caruia poti afla de la curier statusul comenzii. In ziua in care se efectueaza livrarea vei fi contactat de curier printr-un sms cu intervalul orar in care va ajunge la adresa si vei avea un nr de telefon la dispozitie pentru contactarea agentului zonal.

  • Pentru produsele "In stoc" lasarea comenzii sa se faca pana la ora 13:00, iar timpul de livrare este de 24-48 ore.
  • Produsele care au stare stoc “La comanda” timpul de livrare este de aproximativ 7 zile lucratoare depinde de volumul comenzii.

Atentie:

–Transportul Gratuit se ofera doar locatiilor fara kilometri suplimentari si/ sau in cazul in care cumparatorul alege livrarea la cel mai apropiat sediu al unei firme de curierat din orasul sau.

– Comenzile receptionate in intervalul sambata-duminica se vor considera ca fiind primite in ziua de luni si se vor supune din acel moment regulilor de mai sus;

– Comenzile receptionate in ziua de vineri, pana la ora 13:00, se vor livra sambata numai daca acest lucru este solicitat in specificatiile comenzii. In caz contrar, livrarea se va face in cursul zilei de luni;

– Momentan zonele cu kilometri suplimentari din Romania nu sunt calculate automat la checkout si vor fi verificate manual dupa receptionarea unei comenzi pe site urmand ca ulterior cumparatorul sa fie instiintat de catre un responsabil inainte de a se face livrarea comenzii.

Costuri de livrare

Livrarea se face prin DPD, Fan Curier sau Sameday depinde de alegerea facuta in campul "Livrare", se aplica o taxa de transport de - lei colet si aceasta se face in toata tara exceptand zonele cu km suplimentari pentru curieri. Pentru comenzile personalizate, pretul transportului poate diferi in functie de cantitate sau greutate. Pentru livrari internationale, va rugam sa ne contactati.

Momentan zonele cu kilometri suplimentari din Romania nu sunt calculate automat la checkout si vor fi verificate manual dupa receptionarea unei comenzi pe site urmand ca ulterior cumparatorul sa fie instiintat de catre un responsabil inainte de a se face livrarea comenzii.

In cazul in care clientul face o comanda care se dovedeste a fi cu kilometri suplimentari, un reprezentant Perfect Print Shot  ii va aduce la cunostinta clientului, care va fi pretul transportului recalculat urmand ca acesta sa fie cel mai mic pret posibil calculat in baza de date a firmelor de curierat, sau la alegerea clientului urmand ca produsul/ produsele sa fie livrate la cel mai apropiat sediu ale firmei de curierat alese de catre client.

PERFECT PRINT SHOT va depune toate diligentele pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert, de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora.

Produsul este predat clientului sau unei terte persoane care o va receptiona si va confirma primirea produsului în numele clientului, semnand documentele de livrare. In cazul in care clientul nu a fost prezent în termenul de livrare la adresa indicata de acesta sau nu s-au asigurat accesul si conditiile necesare predarii marfii in acest termen, magazinul este exonerat de obligatia sa de a livra marfa comandata. Clientul isi poate reafirma dorinta de a primi marfa si dupa expirarea termenului de livrare in care nu a fost gasit la adresa respectiva, acoperind toate costurile de la a doua livrare.

Pentru returnarea unui produs va rugam sa verificati politica firmei in sectiunea 6. Returnarea produselor