Despre Noi

Perfect Print Shot se ocupa cu imprimarea si comercializarea produselor textile in vederea realizari cadoului perfect pentru tine sau al persoanelor dragi din jurul nostru.

Site-ul Perfect Print Shot este un magazin online de cadouri personalizate 

Momentan inscriptionam produsele textile prin metoda de Transfer Termic sau Sublimare.

Transfer termic sau Termotransfereste procedeul de personalizare realizat prin aplicarea la cald, cu presa, a unei folii speciale de termotransfer. Daca se respecta instructiunile de folosire, o imprimare prin termotransfer rezista foarte bine in timp.

Sublimare: Sublimarea este procesul prin care un element trece de la starea solida la starea gazoasa.

Sublimarea permite pigmentului de culoare sa treaca de pe coala pe care este imprimat pe suportul final (tricou, cana, puzzle, etc). Sublimarea functioneaza doar pentru personalizari pe culoarea alb. Sublimarea se face in conditii optime pe textile sintetice sau care au in componenta material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramica, lemn, metal care au fost tratate in prealabil pentru sublimare. Sublimarea nu se poate face direct pe materiale din bumbac sau pe tricouri inchise la culoare.

În fiecare zi ne străduim să fim cu un pas mai aproape de perfecţiune asa cum ne reprezinta si numele. Mai e putina cale până acolo dar suntem optimişti. Ne apropiem cu paşi mărunţi dar siguri şi cu o echipă din ce în ce mai mare şi mai pregătită, iar asta datorită celor ca tine care au avut încredere in noi, devenindu-ne clienţi.

Ne bazăm pe valori precum profesionalism si credibilitatea, deoarece încrederea clientului în serviciile noastre ne obligă să rezolvam solicitările acestuia la cel mai înalt nivel de calitate.

Un portofoliul si cateva din modelele create pe comanda le gasiti in prima pagina la sectiunea instagram.

 Scopul nostru este de a-ti oferi o gama numeroasa de produse haioase, inedite si pe dorinta oricui, ce iti vor pune cu siguranta zambetul pe fata si te vor ajuta sa te destinzi tu si cei din jurul tau. Incercam sa propunem o gama cat mai larga de tricouri, bluze si hanorace, personalizate cu diverse mesaje haioase sau cumpatate cu pozele sau textele tale.