Pentru orice comanda din magazinul on-line www.perfectprintshot.ro, ai la dispozitie urmatoarele modalitati prin care sa efectuezi plata:

1. Plata numerar, la livrare (ramburs)

Daca doresti sa efectuezi plata in numerar, la livrare, vei achita in lei valoarea integrala a comenzii, direct curierului care aduce produsul.
In colet vei gasi si factura aferenta comenzii, in original.

2. Plata cu cardul de pe site

Dupa ce ai terminat cumparaturile pe site si ai verificat cu atentie detaliile comenzii, plata se poate face rapid si sigur cu cardul, prin intermediul MobilPay, care este un POS online si pentru asta ai nevoie doar de datele de pe cardul tau. In acest caz, ridicarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat nu implica niciun fel de obligatie financiara din partea ta.

Plata online este securizata cu SSL dupa cum se poate vedea si in adresa siteului (HTTPS) si procesata de catre MobilPay. Www.perfectprintshot.ro nu stocheaza nici un fel de date referitoare la cardul dvs, si nu percepem niciun comision bancar.

3. Plata cu Transfer bancar (ordin de plata)

Daca se doreste achitarea comenzii prin ordin de plata, aceasta se efectueaza in baza facturii fiscale sau facturii proforme, transmise prin email.
Livrarea comenzii se va realiza numai dupa confirmarea platii, in contul de mai jos:

SC PERFECT PRINT SHOT SRL
Cod de identificare fiscala (CUI): 39614413
Cont : RO16BTRLRONCRT0456127901
Banca : Banca Transilvania, Sucursala City Business Center

Reprezentand: (se completeaza cu numarul facturii sau a comenzii)
Suma: se completeaza cu valoarea care apare pe factura proforma emisa cu datele tale de contact.

Valabilitatea facturii proforme este de 3 zile. Te rugam sa efectuezi plata in termenul mentionat.
In acest caz, ridicarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat nu implica niciun fel de obligatie financiara din partea ta.
Dupa ce ai efectuat plata, te rugam sa ne trimiti o copie a ordinului de plata pe e-mail, la  Arata Email sau pe whatsapp la numarul afisat pentru contact, pentru a putea incepe executia comenzii.
Daca ai platit printr-un serviciu de online banking, te rugam sa ne trimiti confirmarea platii prin e-mail la  Arata Email , pentru a putea incepe executia comenzii.