Cum comand

Cum comand

 

 1. Cum comand - Plata online cu cardul

 

 

2. Cum comand - Plata ramburs la curier

 

Facand click pe butonul Cumpara din pagina de configurare a unui tricou vei ajunge in pagina de comanda. Aici vei vedea detaliile comenzii (modelul de tricou comandat, bucati, marimea si culoarea alese) precum si costurile prodsului si transportului.


Cum comand?


Aici va trebui sa alegeti metoda de plata: prin ramburs sau online prin plata cu cardul.

Dupa ce ati selectat metoda de plata click pe butonul COMANDA aici va trebui sa completezi adresa de livrare (unde vei primi produsul comandat prin livrare de catre curier) 

In josul paginii vei gasi butonul Transmite comanda, pe care il apesi cand ai terminat de completat datele anterioare. In acest moment, comanda ta este inregistrata, iar in cel mai scurt timp un operator te va contacta telefonic in vederea confirmarii comenzii! 

In maxim 46 h lucratoare de la confirmarea comenzii, aceasta va fi livrata prin curier direct la adresa dumneavoastra. 

ATENTIE! Te rugam sa acorzi atentie deosebita campurilor din formular, furnizand date valide, conforme cu cele din buletinul destinatarului (platiotorului), pentru a evita eventuale probleme la primirea coletului. 


Cum se face plata? 

Perfectprintshot.ro accepta 3 sisteme de plata: plata numerar la sediu (in Timisoara)plata prin card si plata ramburs (in toata tara).

 PLATA PRIN CARD:

  • sunt acceptate toate cardurile de credit sau debit Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro.
  • tranzactiile sunt sigure, datele fiind procesate securizat prin utilizarea certificatelor de ultima generatie SSL Extended Validation pe 256 bits si se desfasoara prin www.Plationline.ro
  • sistemul PlatiOnline.ro de gestiune a comenzilor si tranzactiilor electronice efectuate prin carduri bancare utilizeaza de asemenea standardul 3D Secure
  • pe extrasul de cont de la banca va aparea Mobil Pay

Pentru plata prin card, la rezumatul facturii apare evidentiat separat si costul transportului. Aceasta valoare este fixa, iar expedierea se face prin Fan Curier. 

 PLATA RAMBURS:

  • plata este facuta numerar, direct la primirea coletului de catre client.
  • cheltuielile de transport sunt incluse in suma ce se plateste curierului la livrarea coletului
  • livrarea se poate face la orice adresa cu conditia ca platitorul sa receptioneze comanda

Pentru plata prin card, la rezumatul facturii apare evidentiat separat si costul transportului. Aceasta valoare este fixa, iar expedierea se face prin Fan Curier. 


Cand se livreaza produsele? 

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, fiind folosite serviciile de curierat Fan Curier. 

Expedierea fiind facuta prin curier rapid, curierul poate asigura transportul la orice adresa dorita de destinatar, la plata prin card adresa de livrare nefiind obligatoriu sa coincida cu adresa de plata. 

Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare de la data expedierii coletului. 


Confidentialitatea datelor

   Perfectprintshot.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

   Perfectprintshot.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

   Perfectprintshot.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. 

ATENTIE!

  • Pentru a comanda unul dintre produsele din oferta noastra, aveti de asemenea posibilitatea de a ne contacta prin e-mail la adresa comenzi@perfectprintshot.ro, unde unul dintre operatorii nostri va sta la dispozitie pentru informatii si detalii.
  • Pentru moment nu onoram decat comenzile efectuate de pe teritoriul Romaniei.